07/2011 Pretorians Military Camp

16.01.2011 21:45

Kamarádi,

chystáme pro Vás na léto velmi zajímavou dvou-denní akci: Patronaci přebírá Hána. Na co se tedy zhruba můžete těšit ?

1. První den - soutěže v rychlosti a přesnosti střelby na pevné cíle (Rouchovany) - pro veřejnost

Lokalita: Areál bývalé mlékárny Rouchovany, 

Vzhledem k časové náročnosti je třeba se registrovat - max. počet závodníků je omezen na 40 !!! (PÁČ JINAK BY SE TO NESTIHLO). Registrace přes ICQ nebo mail jhana@spst.cz

Časový harmonogram akce:

  • Registrace účastníků od 10:00.
  • První závod v 10:30.
  • Ukončení závodů v 17:00
  • Vyhlášení výsledků 17:30 

První kolo

Tato část se skládá z úseku, který každý soutěžící musí splnit, přičemž měřena je celková doba trvání úkolu.

Na stanovené trase jsou v různých místnostech upevněny terče do kterých se soutěžící musí trefit. Měřena je doba za níž soutěžící proběhne celou trasu. Při nesplnění jakéhokoliv úkolu bude k celkovému času připočítána penalizace v podobě 10 s. Soutěžícímu jsou přiděleny dvě zbraně, poloautomatická útočná puška a pistole. Každá je s omezeným počtem střeliva- plný zásobník. Ten - kdo hrál Call of Duty MOdern Warfare - a procházel úvodním tutrialem - ví o čem tato akce bude.

Cílem je splnit uvedenou trasu v co nejkratším čase s plným počtem zásahů.

Druhé Kolo:

Každý hráč má za úkol v co nejkratším čase projít stanovenou trasu. Na této trase budou v jednotlivých místnostech, různé typy zbraní s omezeným množstvím střeliva, pomocí kterých musí zničit zadané cíle (terče). Vyhrává ten hráč, který sestřelí všechny cíle (terče) v co nejkratším čase. Za nesestřelený cíl či nesplněný úkol je hráč penalizován 5 (pěti) sekundami času.

Po celou dobu akce bude možné zkoušet limity svých zbraní na speciální střelnici. Proběhne soutěž Sniperů. Možnost změřit si výkon své zbraně je samozřejmostí.

2. Druhý den Trnava Pretova chalupa (pouze Praetorians)

Tento den bude věnován obecné brané přípravě. Členové týmu se budou učit, jak správně zacházet s pyrotechnikou, dále správné zacházení se zbraní, a další bezpečnostní pokyny. Dále bude součástí výcviku i horolezecký výcvik, tj. slaňování, zdolávání překážek atd. Součástí bude také výuka taktiky

Pokud bude zájem součástí cvičení by byla základní povelová příprava, kterou si vezme na starosti Roumen.

Večer by se členové pretorians sešli u ohně, popili a pojedli a podiskutovali. Pokud bůh a Verdo dá, bude Verdův vynikající gulášek.

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.