11.2.2012 Winter Operation III

11.01.2012 18:52

STORY

V únoru roku 2012 se stupňuje podpora jedné světové vojenské mocnosti o svržení legitimní vlády státu bohatého na nerostné suroviny. Tato podpora přerostla v dodávky zbraní opozici a vojenský výcvik jejich přívrženců.
Boje mezi vládními jednotkami a ozbrojenými skupinami vzbouřenců nabírají na intenzitě.
Vzhledem k počtu neúspěšných vojenských aktivit vzbouřenců se rozhodla vojenská mocnost vyslat malé bojové jednotky pro jejich podporu. Vzhledem k utajení se rozhodla tuto akci provést námořním výsadkem na těžce dostupném pobřeží.
Pobřeží je chráněno opevněnou dělostřeleckou baterií, kterou je nutné před samotním výsadkem zničit. Z důvodu silné protivzdušné obrany a utajení akce není možné použít letectvo a vzdušní průzkum. Proto bylo vysláno speciální komando s úkolem v nepřehledném terénu a tvrdých zimních podmínkách najít postavení děl a centrálního muničního skladu dělostřelecké baterie a zničit je.
Komando se musí vyhýbat střetu s hlídkami obránců před dosažením cíle a veškerý materiál pro diverzní činnost je nesen v batozích, čímž jsou jejich operační a bojové možnosti omezeny. Výbušniny nesmí padnout do rukou armády, v opačném případě nelze úkol splnit.

Počty hráčů (poměr stran 60:40)- max.50
Armáda –30
Komando –20     

Registrace týmů / hráčů na ivo_caha@seznam.cz, nebo verdo@seznam.cz    

Počet závazně přihlášených ( k …..2012)

ÚKOLY

Armáda (ústroj maskáče AČR a jiné mimo USA)

  • Hlídkovat v širokém okolí dělostřeleckých baterií a muničního skladu
  • Ubránit dělostřelecké baterie a muniční sklad před jejich zničením a zneškodnit nebo zajmout úderné komando

Komando (ústroj maskáče USA)

  • Primární úkol: Vyhledat a zničit palebné postavení jednotlivých děl (počet děl je pro Komando neznámy)
  • Sekundární úkol: Vyhledat a zničit jediný muniční sklad dělostřelecké baterie.

Výzbroj

  • Armáda – AEG nebo manuály, (650ks munice na osobu, kulomet 2000ks, možnost 1x doplnit munici viz níže)
  • Komando – AEG nebo manuály,? ks dýmovnic sloužících jako výbušniny na likvidaci děl, nebo skladu munice (650ks munice na osobu, kulomet 2000ks, možnost 1x doplnit viz níže)

Rádiové frekvence

  • Armáda – PMR 1
  • Komando – PMR 3

Začátek a konec akce

Sraz je v 12:00, začátek hry v 13:00, konec do 16:30 nebo splněním úkolu armády resp. komanda.

Lokalita

Ptáčov, Hostákov

Konkrétní taktická mapa a údaje budou zaslány zaregistrovaným e-mailem.

POKYNY

Shromáždění hráčů

  • Armáda – pozice SOKOL (možnost parkování v Hostákově)
  • Komando – lávka u Ptáčova (možnost parkování v Ptáčově u mlejna)

Pyrotechnika
Pyrotechnika mimo 3 kusů dýmovnic pro komando není povolena. Dýmovnice vydá před zahájením hry organizátor hry (je alternativa, že budou už připravené u cílu se zvýrazněným místem pro elektrický odpal) a může je použít pouze osoba starší 18. let. Tento hráč bude označen jako PYROTECHNIK a pouze on bude moci zničit jejich použitím cíl. Ostatní spolubojovníci ho musí chránit.

Doplnění munice
Každý hráč může mít u sebe 2x povolené množství munice podle zbraně s tím, že

  • Komando použije dávku POUZE v případě obsazení, NE ZNIČENÍ (!) muničního skladu 
  • Armáda POUZE po příchodu spojky z muničního skladu k jeho osobě (palebnímu postavení děla)

RESPAWN / Medik
Každý tým má jednoho (?) medika, který bude viditelně označen páskou. Medik léčí dotekem 1min. a musí zahájit léčbu do 2 min. od zásahu. Zasažený hráč zůstane na místě a vztyčí (zvedne) zbraň, aby bylo vidět, že nehraje a čeká na medika.

Velitel komanda bude mít u sebe 5(pět) barevných proužků a dle svého uvážení označí postupně na trase přesunu v libovolné vzdálenosti od sebe pět stromů, které budou sloužit armádě jako místo pro respawn.

Příslušník komanda, u kterého nebude medikem zahájena léčba do 2 minut, se označí REFLEXNÍ VESTOU a odebere se k nejbližšímu označenému respawnu, kde setrvá 5(pět) minut a pak pokračuje ve hře.
Příslušník armády, u kterého nebude medikem zahájena léčba do 2 minut, se označí REFLEXNÍ VESTOU a vzdáli se od místa bojů na vzdálenost min.50m (nepřekáží ve hře a nedělá průzkum ), kde setrvá 5(pět) minut a pak pokračuje ve hře.

Upozornění!


Terén a povětrností podmínky budou, po zkušenost z uplynulých zimních her Winter operations, opět tvrdou zkouškou všech účastníků, jak jejich psychiky a fyzičky, tak jejich výstroje a výzbroje-nezabudnout na nabité rezervní baterky do AEG.
Je nutné, aby každý účastník měl sebou ochranné brýle(celoobličejovou masku), nabitý mobilní telefon s číslem na organizátora hry, reflexní vestu, funkční svítilnu, základní lékárničku a odpovídající oblečení dle počasí.
Je třeba počítat s tím, že od místa parkování budeme vzdáleni a přesun bude v zasněženém terénu a po ukončení hry i za snížené viditelnosti.
Věk pro účastníky hry je min. 16 let s písemným souhlasem rodičů viz registrační formulář, nebo 14 let s doprovodem osoby (hráčem) starším 18. let. Všichni účastníci před zahájením hry odevzdají organizátorovi vyplněný registrační formulář.
Každý hráč zde hraje na vlastní nebezpečí. HROZÍ VELKÉ NEBEZPEČÍ ÚRAZU!


Hra bude realizována za všech povětrnostních a teplotních podmínek (nejsme z cukru :-)), v případě padajících trakačů se určí náhradní termín.

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.