21.4.2012 PREDATORS - Reloaded

21.04.2012 19:45

Kamarádi,

opět bychom rádi  navázali na předchozí vydařené ročníky - protože letos nebylo příliš času na přípravy a loni se princip akce osvědčil,  tak si  to dáme znova :-)

Opět se tedy na loveckou planetu Predátorů v této sezóně přenesou dvě nepřátelské jednotky. Ty se spolu utkají o ultimátní trofej - která jim umožní návrat domů. V cestě jim ale stojí trojice Predátorů, kteří nemají slitování. Každý z nich má u sebe část ovladače - artefaktu, potřebného k odmaskování a nastartování vesmírné lodi.

Které jednotce se letos podaří získat všechny tři části a odletět?

Věřím že letošní akce bude ještě více akční než loňský rok.

Počty účastníků

  • Jednotka modrých - počet max. 35 - na sebe je možné si vzít vše krom US camo tj, Vz95, Flecktarn, ruské atd... (krom civilu)
  • Jednotka červených - počet max. 35 - pouze v US camo (Marpat, Woodland atd)
  • Predátoři - 3

Registrace na ivo_caha@seznam.cz

Stav Registrací

  • modrý tým : 4x RTS, 10x Pretorians, 6x Doomtroopers, 2x SGC, 5x Foxhound, 6x CSG  - celkem 33, voné poslední 2 místa !!
  • červený tým : 3x Koty, 12x HGL, 2x Pretorians, 10x Iguns volných 10 míst !!
  • Predátoři : 3x Pretorians

Lokalita - Ptáčov/Hostákov

GPS souřadnice parking červených GPS: 49°13'34.953"N, 15°56'3.634"E
GPS souřadnice parking modrých GPS: 49°13'37.041"N, 15°57'22.959"E

Začátek akce od 13:00 Sraz na parkovištích

13:30 Breifing obou skupin

14:00 Začátek hry

Konec akce je naplánován nejpozději v 18:00 - pro ty co chtějí utužovat vztahy možnost přespat na Pretorianově chalupě vzdálené cca 5 km

Základní pravidla

Respawn - 5 min

V hracím poli je 5 stanovišt pro respawn – jedno v základně modrých, jedno v základně červených a 3 uprostřed hřiště – označené vlajkou. Tam může mít respawn ta strana jejíž vlajka tam bude viset – tj. tak která bude tuto kótu držet. Pokud dojde v průběhu respawnu k dobití kóty / vlajky protivníkem, mrtvoly se přesunou do základního tábora na resp., tj. vlajky je třeba v průběhu resp. družstva chránit !!!

Munice - omezena - u pušek max 600 ran / kulomet max. zásobník. V hrací zóně bude umístěn muniční bedna, z které bude možné si dobít do plného stavu. Může si dobíjet jen ten tým, který bude bednu držet. Střelivo je nepřenosné - tedy každý, kdo bude potřebovat dobít si musí osobně k bedně. nicméně střelivo v rámci týmu si můžete přerozdělovat dle libosti.

Zásah platí všude.

Pyrotechnika je zakázána

Úkoly pro obě jednotky - lokalizovat hnízdo Predátorů, ukrást jim zbraňě - zabít je - a získat tak 3 kusy artefaktu.

Hra končí buďto:

  • Ukořistěním tří artefaktů - vyhrává ta strana, která je složí jako první
  • Nebo uplynutím hrací doby (vyhrávají automaticky predátoři)

PREDATOR

  • Predátor je nestranný - útočí na kohokoliv kdo drží v ruce zbraň
  • Predátor zabíjí pouze po jednom - po zásahu zmizí z hrací zóny a může znovu zaútočit až po 5-ti minutách – pouze v případě že se nachází do 100m od svého hnízda likviduje všechny bez milosti
  • Predator si chrání své hnízdo a své trofeje – ukradnout Predátorovi jeho zbraň nebo trofeje je pro něj největší potupa
  • Predátor je téměř nesmrtelný - ani hromadná palba (tak jako ve filmu) jej nezastaví - pouze ho může zranit/zahnat. Predátor se dá zabít pouze Predátorskou zbraní – ta je ukryta v jeho hnízdě.

Zbraně budou dvě a mohou se nabíjet jen v muničním skladu – proto velmi pečlivě zvažujte kdy ji použít. Zbraň je samozřejmě možné použít i proti protivníkům – zásah touto zbraní znamená pro zasaženého definitivní stop – bez možnosti RESPAWNU.

Predator tuto zbraň normálně nepoužívá, nicméně pokud zasáhne někoho, kdo ji bude mít v držení – může mu ji sebrat a poté začít používat.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.